În joacă – aşa şi-a ucis suceveanca Gabriela Cetin copilele, la jumătatea lunii trecute. Femeia de 31 de ani şi-a amăgit micuţele cu jocul de-a baba oarba, pentru a le lega la ochi. Fetiţele nu au bănuit nici un moment că, în următoarele clipe, mama lor le va ciopârţi cu patru cuţite de bucătărie.

Ebru (4 ani)

Ege (9 ani)

Anchetatorii suceveni încă încearcă să desluşească secretele ascunse în spatele tragediei petrecute la jumătatea lunii trecute, când o femeie şi-a omorât copilele şi apoi s-a sinucis. Până acum, s-a stabilit că Gabriela Cetin era beată atunci când şi-a omorât fetele în timp ce se jucau de-a baba oarba.

Mama micuţelor spera că, dacă le va lega la ochi pe Ege (9 ani) şi pe Ebru (4 ani) şi le va alerga prin casă, fetele nu o vor vedea când se va apropia de ele cu cuţitele. Mai mult, biletul de adio al femeii arată că aceasta avea probleme psihice, dar nu oferă motivul comiterii crimelor. Soţul ei s-a întors în Turcia, la părinţii săi.

Sursa : Liberatea

Nu inteleg o chestie in primul rand nu te mai numesti mama si in al doi-lea rand de ce trebuia sa ucida acele fetite , erau asa de dulci nu putea sa se sinucida numai ea , erau copii si nu inteleg cu ce erau de vina.

Ma uit la tv si vad ca lucuri ca acestea se intampla tot mai des, am impresia ca a inbunit toata lumea

Reclame